Human tool

 SEKÄ HUMANTOOL-ISTUIMET ETTÄ PILOT SPOT-SELKÄTUET JÄÄVÄT POIS VALIKOIMISTAMME. NYT KAIKKI LOPUT TUOTTEET -50%!

ISTUIN SIIS 75€ JA PILOT SPOT 50€!

OTA PIAN YHTEYTTÄ SAADAKSESI ITSELLESI MIELUISAN VÄRIN! 

HUMANTOOL-ISTUIN PARANTAA SELKÄSI HYVINVOINTIA JA VAHVISTAA KESKIKEHOASI! 

 

HUMANTOOL -istuin 149 € (sis alv.23 %)ht_laura_pieni.jpg

HUMANTOOL -istuimen avulla vähennät perinteisen istumisen aiheuttamia terveyshaittoja!

Ihmistä ei ole luotu istumaan pitkiä jaksoja paikoillaan. Dynaaminen istuminen on terveellisempi tapa istua. Humantool -istuinta käyttäessäsi istumisessa yhdistyvät hyvä ryhti ja liike. Dynaaminen istuminen auttaa selkää ja niska-hartiaseutua voimaan paremmin pitemmänkin istumisen aikana.

Humantool -istuin on kehitetty parantamaan hyvinvointia istuessa. Se ennaltaehkäisee istumisen aiheuttamien vaivojen syntymistä, ja sitä käytetään myös kuntouttamaan selkä- ja niska-hartiaseudun vaivoista kärsiviä.

Jo kouluikäiset lapset ja nuoret kärsivät selkäongelmista ja ryhtivirheistä. Tutkimusten mukaan nämä ongelmat seuraavat helposti läpi elämän huonontaen elämän laatua. Staattisella, pitkäkestoisella istumisella tiedetään olevan yhteys selkäongelmiin.

Dynaamisella istumisella on lisäksi suotuisia vaikutuksia tasapainon hallintaan ja proprioseptiikkaan, eli asento- ja liikeaistiin. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus ajatellen erityisryhmiä tai urheilijoita/ harrastajia, joiden laji perustuu kehon hallintaan ja tasapainoon, kuten ratsastajat, lumilautailijat, taitoluistelijat, tanssijat

 

JÄLLEENMYYNTI SANNA HUKKANEN p. 0400-907 151

TAI SUORAAN HUMANTOOL-tuotteet -VALIKOSTA KOTISIVUILTAMME!