Kurssit 2017

Kursseilla voi majoittua paikan päällä Savimäen Koulukummulla (entinen kyläkoulu, meillä kurssipaikkana) hintaan 15euroa/yö. Kurssien hinnat sis. alv. 24%.

Tammikuu

Ke 11.1. TRE-kurssi (Tension/Trauma Releasing Exercises), ohjaajana Susanna Koljonen, Olemisen tila. Lisätietoa Sannalta tai Susannalta. 95€

Su 15.1. Anna Kilpeläisen valmennus iltapäivällä/illalla


Helmikuu


17.-19.2. Energiahoitoja ja kehotietoisuutta: Sanna Hukkanen ja Mape Toivanen 200€

                Herkkyysharjoituksia, keinoja tasapainon saavuttamiseen työn, lasten, ystävien ja vapaa-ajan kesken,           kehotietoisuusharjoituksia, energiatyöskentelyharjoituksia ja unelmakarttatyöskentelyä.
Perjantaille on mahdollista varata yksilöllisiä energiahoitoaikoja 70€/h tai 35€/30min tai rumpurentoutus ryhmässä 10€.

Kurssi alkaa perjantana rumpurentoutuksella klo 19 ja jatkuu la 10-18/19 sekä su 10-16/17. 

Sitovat ilmoittautumiset Sannalle puh. sanna.hukkanen(at)meili.fi. Varausmaksu 40€ kurssista ja 50% hoitojen hinnoista maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta.

Tervetuloa!

Maaliskuu


13.3. alkaa kevään HeLMI-ryhmä! 

Hevosavusteisen Mindfulnessin prosessi auttaa löytämään keinoja hallita stressiä arjessa ja harjoittaa läsnäoloa ihan jokapäiväisissä toimissa. 

Ryhmän ohjaajana Sanna Hukkanen. 350€/ 8 viikkoa.


18.-19.3. Mehua ja mietiskelyä: Sanna Hukkanen, 240€

Kehon ja mielen puhdistautuminen kurssipaikalla tehtyjen tuorepuristettujen mehujen ja Mindfulnessharjoitusten avulla. Tarvittaessa voimme työskennellä Mindfulnessharjoituksissa yhdessä hevosten kanssa. 

Tämä kannattaa kokea! Kurssille saa ota omat eväät mukaan mutta välttämättä et niitä tarvitse.

Sitovat ilmoitautumiset Sannalle: sanna.hukkanen(at)meili.fi. Varausmaksu 40€ maksetaan ilmoitautumisen  yhteydessä.  Varausmaksua ei palauteta.

Tervetuloa!

Huhtikuu

La 22.4.-su 23.4.

Ratsastus- ja hevostaitokurssi. Tällä kurssilla aiheena: Tietoa, tiatoa ja ymmärrystä hevosen koulutuksesta ja sen kanssa toimimisesta.
Voit tuoda oman hevosesi mukanasi tai harjoitellma meidän hevostemme kanssa. Mietimme mm. tavoitteiden asettamista ja sitä, miten niihin päästään.
Tämän kurssin voit mainiosti yhdistää toukokuun Mintti Rautioahon kurssiin tai käydä tämän alustuksena elokuun Piet Nibbelinkin kurssille.
Hinta 200€.

Toukokuu

7.5. Mintti Rautioahon kurssi

Kurssin aiheena tälläkertaa tehokkaan koulutuksen tunnusmerkit.

Voit tuoda oman hevosesi tai harjoitella meidän hevostemme kanssa.

Hinta 150€

Kesäkuu


5.-9.6. Päiväleiri lapsille ja nuorille: ihanteellinen matalan kynnyksen hevosleiri niille lapsille ja nuorille, joiden vanhemmat ovat päivällä töissä ja lapset kotona. 
Leirillä opetellaan lempeitä hevostaitoja, hevosen hoitamista ja ratsastamista, pelataan ja leikitään. Lisäksi opetellaan läsnäolotaitoja sekä jutellaan lapsia ja nuoria koskettavista asiosta. 
Leirillä tarjotaan lapsille tukeva välipala/kevyt lounas.
Hinta 80€/pv tai mahdollisesti 100€/5pv. Hinnan muodostus riippuu vielä siitä, saammeko opetusministeriöltä näille leireille hakemaame tukea.


19.-23.6. Päiväleiri lapsille ja nuorille: samanlainen kuin edellinen. 
Tällä leirillä on mukana myös jo ratsastusta aikaisemmin harrastaneita lapsia ja nuoria.
Hinta sama.

28.-30.6. HeLMi-retriitti: hevosavusteisia Mindfulness- ja kehotietoisuusharjoitteita. Majoittumismahdollisuus kurssikeskuksessa Savimäen Koulukummulla. Kurssin hinta 240€.


Elokuu


4.-6.8. Piet Nibbelink Vieremällä!

Pietin kurssilla pääset harjoittelemaan hevostaitoja viimeisen päälle. Tämä hevosmies osaa auttaa niin haasteellisemmassa tilanteessa kuin hienosäätöäkin vaativassa tehtävässä. 

Pietin kurssin hinnat saan ilmoitettua piakkoin. Ensimmäiset ilmoittautuneet ovat jo varanneet paikkansa! Kannattaa olla nopea! Kurssille otetaan 5 ihmistä hevosen kanssa ja 15 kuunteluoppilasta. 

Lisätietoja Pietin kursseista  täältä.

Sitovat ilmoittautumiset Sannalle: sanna.hukkanen(at)meili.fi.

Tervetuloa!


Syyskuu

1.-3.9. HeLMi-kurssi, eroon stressistä hevosten avulla: 

        Hevoset elävät hetkessä luonostaan. Siksi niiden seurassa tehdyt tietoisuusharjoitteet saavat vielä erilaista syvyyttä kuin ihmisten kesken. Kurssi sisältää Mindfulness- ja kehotietoisuusharjoitteita sekä tunnetaitovalmennusta hevosten kanssa ja ilman. 

Kurssin ajan on osallistujille tarjolla teetä ja kahvia sekä hedelmiä ja pähkinöitä.
Majoittumismahdollisuus kurssikeskuksessa Savimäen Koulukummulla. Kurssin hinta 240€.

Ilmoittaudu: sanna.hukkanen(at)meili.fi tai puh. 040090715124.9. Tasapainoinen ratsukko-kurssi/Anna Kilpeläinen

         Teoriaa aiheesta, sen jälkeen käytännön harjoituksia.

Ilmoittausu: sanna.hukkanen(at)meili.fi tai puh 0400907151

Loka- ja marraskuu

La 21.10. HeLMi-hetki arkeen-työpaja

Hevosavusteisia Mindfulness-harjoitteita ja kehotietoisuutta. Hinta sisältää kahvit/teet ja pientä purtavaa. 60€24.-26.11. Energiahoitoja ja kehotietoisuutta: Sanna Hukkanen ja Mape Toivanen.

Ohjelma samaan tapaan kuin helmikuun kurssillakin, tarkennusta tulee syksyllä. :)